×

Glemt detaljer?

Forretter

  • Varm røget laks

    med små blade samt kompot af æbler og peberrod i creme fraische.
  • Nænsomt dampet torskefilet

    med creme af rødbeder.
  • Bagt laks

    med mild hvidløgsmayo, rejer og citron.
  • Tørret skinke

    med marineret grøntsager.
  • Store rejer i hvidløg

    med perlebyg og krydderurter.
  • Unghanesouffle

    med estragoncreme og små salater.
  • Kylling i tartelet

    med asparges og persille.
  • Røget andebryst

    med marineret ribs og salat.
  • Røget skinke

    med melon/fetasalat.

Hovedretter

  • Kalvetyksteg

    med krydderurtesauce.
  • Baconstegt kalkunbryst

    med krydder- ostefyld og dijoncreme.
  • Oksetyndsteg

    med mild pebersauce.
  • Lammekølle

    med timiansauce.
  • Kalvefilet

    med kraftig kalveglace.
  • Oksefilet

    med balsamico glace.
  • Filet af grissebasse

    med citrus creme.
  • Hamburgerryg

    med aspargessauce.
  • Kalvesteg

    stegt som vildt.

Desserter

  • Chokoladetærte

    med vaniljecreme
  • Pandekager

    med orangecreme og skovbær kompot
  • Oste

    fra nær og fjern med sprødt og grønt
  • Klassisk citronfromage

    med skum
  • Æbletærte

    med kanelcreme
  • Fragilite roulade

    med citrussorbet
  • Panna cotta

    med lime og bær coulis
  • Gulerodskage

    med ostecreme
  • Dessert efter kokkens fantasi.

    Kage, frugt og bær.
TOP