×

Glemt detaljer?

Forret

  • RØGET KRYDDERMAKREL

    med safran og krydderurtesalat
  • HVIDVINSDAMPET TORSKERYG

    på puré af sweet potatoe
  • SKALDYRSTALLERKEN

    a la vestermølle med dip og sprødt
  • CREMET FISKESUPPE

    med strimler af fisk og krebs
  • VARMRØGET LAKS

    på spæde blade og dild creme
  • CARPACCIO

    af okse med citronolie, ristede kerner og flager af parmesan
  • LETRØGET ANDEBRYST

    på hvide asparges og ribskompot
  • SKINDSTEGT KULMULE

    med basilikums pesto og friske krydderurter
  • UNGHANE SOUFFLE

    med nødder og sprød parmaskinke
  • KOLDRØGET LAKSEROULADE

    med cremet rygeost og tangsalat
  • KAMMUSLING TERRINE

    på marinerede urter og hummercreme
  • ANTI PASTI

    fennikelsalami, tørret skinke, oliven, tomat, pesto og artiskok
  • RØGET DYREKØLLE

    med kørvelcreme og balsamico glaserede bær
  • SKAGENSSKINKE

    på marinerede grøntsags juienne og frisk mango

Hovedret

  • DYREKØLLE på spidskålssaute

    med nødder og druer – let enebærsky (tillæg på 72 kr)
  • SPRÆNGT OKSESPIDSBRYST

    med mild flødepederods sauce, bagt selleri og bønner
  • GRILLET UNGHANEBRYST

    med kraftig tomatsauce og kapers
  • HELSTEGT LAMMEKØLLE

    med rosmarin, bund af ristede svampe og gulerødder
  • ROSASTEGT KALVETYKSTEGSFILET

    med estragonbagte urter og lys skysauce
  • OKSERYG

    med ratatouille og bearnaise sauce
  • HELSTEGT KALVEFILET

    på timianbagt rodfrugts ragout, hertil kalveglace
  • ANDEBRYST

    med brombærsky og mandel-urter

Dessert

  • FRAGILITE ROULADE

    med limesorbet og friske bær
  • BLØDENDE CHOKOLADEKAGE

    med hindbærcoulis og vaniljeparfait
  • MARMORERET CHOKOLADEMOUSSE

    serveret med syrlig puré og frugt
  • 3 X JORDBÆR

    som mousse serveret med is
  • PANNACOTTA

    med passionsgelé og sprød krokant
  • MØLLENS HJEMMELAVEDE NOUGAT/MARCIPANIS

    serveret med karamelliserede valnødder
  • MØLLENS DESSERTTALLERKEN

    Frit efter kokkens fantasi
  • VANILJERAND

    med kirsebær
  • OSTE FRA NÆR OG FJERN

    serveret med sødt og sprødt
TOP