Aften Koncept
-
Danmarks nationalret (kun onsdag) 190,-
Tørstegt flæsk og paneret flæsk ad libitum serveret med hvide kartofler og persillesauce.
-
Roast ad libitum (kun torsdag) 225,-
Lækker oksefilet med hjemmelavet sauce bearnaise, 2 slags kartofler og lækker salat
-
Stjerneskud a la Vestermølle (onsdag - lørdag) 225,-
Sprød rødspættefilet paneret i japansk brødkrumme, serveret på køkkenets smørristede brød. Koldrøget laks fra Nordsøen, håndpillede rejer.
Hjemmelavet mayonnaise, syltede og friske asparges. Klassisk Rose´ dressing, stenbiderrogn og fine urter. -
Krogmodnet Ribeye (onsdag- lørdag) 295,-
Steak af 250g velmarmoreret ribeye. Sprøde fritter, luftig sauce bearnaise og marinerede salat. Serveres mediumstegt, hvis andet ikke oplyses.
-
3 retters Sæsonmenu (fredag & lørdag) 475,-
Forret
Let pocheret hvide asparges – Vagtel æg - Sauce mousseline
Hovedret
Spængt perlehøne bryst - Grillet forårsløg og grønne asparges – Nye kartofler i syrnet fløde med bælgærter og skalotte løg
Dessert
Søde jordbær – Brændt hvid chokolade – Luftig sorbet - Syrlig vanlije -
3 glas vin menu 275,-
-
5 retters Sæsonmenu (fredag & lørdag) 575,-
Forret
Let pocheret hvide asparges – Vagtel æg - Sauce mousseline
Mellemret
Ravioli – Blåmuslinger - Cremet sauce på hvidvin og stenbidderrogn
Hovedret
Spængt perlehøne bryst - Grillet forårsløg og grønne asparges – Nye kartofler i syrnet fløde med bælgærter og skalotte løg
Ost
Blød blinis på rygeost og boghvede – Rørt friskost med karakter af gammelknas -Variation af solbær
Dessert
Søde jordbær – Brændt hvid chokolade – Luftig sorbet - Syrlig vanlije -
5 glas vin menu 375,-
Kan du ikke nøjes med en aften på Restaurant Vestermølle? Så kan du at besøge os til frokost. Se vores menukort her. Gå en tur i området ved Vestermølle, som er beliggende på breden af Skanderborg Sø. I området er der et stort foreningsliv og på Vestermølle Laugs hjemmeside kan du se hvilke aktiviteter der er. Besøg siden her.







