Aften Koncept
-
Danmarks nationalret (kun onsdag) 180,-
Tørstegt flæsk og paneret flæsk ad libitum serveret med hvide kartofler og persillesauce.
-
Roast ad libitum (kun torsdag) 225,-
Lækker oksefilet med hjemmelavet sauce bearnaise, 2 slags kartofler og lækker salat
-
Stjerneskud a la Vestermølle (onsdag - lørdag) 225,-
Sprød rødspættefilet paneret i japansk brødkrumme, serveret på køkkenets smørristede brød. Koldrøget laks fra Nordsøen, håndpillede rejer.
Hjemmelavet mayonnaise, syltede og friske asparges. Klassisk Rose´ dressing, stenbiderrogn og fine urter. -
Krogmodnet Ribeye (onsdag- lørdag) 275,-
Stegt Ribeye med pommes frites, frisk Bearnaise sauce samt lækker en sæsonsalat a part.
-
3 retters Sæsonmenu (fredag & lørdag) 450,-
Fugl og finesse.
Souffle af Fjerkræ – Syltede Selleri – mild peberrod & fine urter.
Kalv og kærlighed
Rosastegt kalveculotte serveret med forårsfrikassê grillet hjertesalat gratineret med vesterhavsost & pommes fondant
Luft og Lakrids
Sprød marengs – Luftig og friske hindbær – Cremede lakridsis -
3 glas vin menu 250,-
-
5 retters Sæsonmenu (fredag & lørdag) 550,-
Fugl og finesse.
Souffle af Fjerkræ – Syltede Selleri – mild peberrod & fine urter.
Porre med passion
Smør pocheret porre – Sauce på røget kartoffel – Sprød Bacon & Karse
Kalv og kærlighed
Rosastegt kalveculotte serveret med forårsfrikassê grillet hjertesalat gratineret med vesterhavsost & pommes fondant
Ost i symfoni
Friteret Soignon med stikkelsbær & Hjemmerørt ostecreme på smørristede brød
Luft og Lakrids
Sprød marengs – Luftig og friske hindbær – Cremede lakridsis. -
5 glas vin menu 350,-
Kan du ikke nøjes med en aften på Restaurant Vestermølle? Så kan du at besøge os til frokost. Se vores menukort her. Gå en tur i området ved Vestermølle, som er beliggende på breden af Skanderborg Sø. I området er der et stort foreningsliv og på Vestermølle Laugs hjemmeside kan du se hvilke aktiviteter der er. Besøg siden her.







