Aften Koncept
Fredag & Lørdag aften på Restaurant Vestermølle. Vores kokke bestemmer menuen ud fra sæsonens råvarer. All In indeholder både velkomstsbobler & vinmenu.
-
Stjerneskud a la Vestermølle 175,-
Smørstegt hjemmelavet surdejsbrød, rødspættefileter i sprød panko, håndpillede rejer, laks, hjemmelavet mayonnaise samt tomatmayonnaise, syltet skorzonerrødder samt fine urter
-
Stor Tartelet 145,-
Med cremet høns i asparges pyntet med semidriet tomat pyntet samt friske urter
-
Ribeye & Bearnaise 245,-
Stegt Ribeye med pommes frites, frisk Bearnaise sauce samt lækker en sæsonsalat a part.
-
3 retters menu 400,-
Julerimmet torsk med julesalat, rødbedegel og peberrodssne
Glad Gris i Sous vide med saltbagt selleri, tyttebær og reduktion på unghane
Risalamande Cheesecake med Amarena kirsebær -
5 retters menu 500,-
Julerimmet torsk med julesalat, rødbedegel og peberrodssne
Terrine på and med kvædekompot og crudite af æbler
Glad Gris i Sous vide med saltbagt selleri, tyttebær og reduktion på unghane
3 gode franske oste med grøn tomat relish og hjemmelavet knækbrødt
Risalamande Cheesecake med Amarena kirsebær
-
All in Aften Koncept 800,-
Velkomst bobler
5 retters Sæsonmenu
Julerimmet torsk med julesalat, rødbedegel og peberrodssne
Terrine på and med kvædekompot og crudite af æbler
Glad Gris i Sous vide med saltbagt selleri, tyttebær og reduktion på unghane
3 gode franske oste med grøn tomat relish og hjemmelavet knækbrødt
Risalamande Cheesecake med Amarena kirsebær
Vinmenu med gode vine der passer til menuen
Kaffe og Petit four
Kan du ikke nøjes med en aften på Restaurant Vestermølle? Så kan du at besøge os til frokost. Se vores menukort her. Gå en tur i området ved Vestermølle, som er beliggende på breden af Skanderborg Sø. I området er der et stort foreningsliv og på Vestermølle Laugs hjemmeside kan du se hvilke aktiviteter der er. Besøg siden her.







