Aften Koncept
Menu
Aften
-
Danmarks nationalret (kun onsdag) 190,-
Tørstegt flæsk og paneret flæsk ad libitum serveret med hvide kartofler og persillesauce.
-
Roast ad libitum (kun torsdag) 225,-
Lækker oksefilet med hjemmelavet sauce bearnaise, 2 slags kartofler og sprød salat
-
Foretter
-
Bruschetta 145,-
Hjemmelavet ristet brød med lufttørret skinke og frisk tomatsalsa og basilikum
-
Jordskokke i variation 145,-
Jordskokke suppe, jordskokkechips, bagte jordskokker, maltbrød og løgsmør
-
Hovedretter
-
Cæsarsalat 175,-
Cæsarsalat med saftig kylling på hjertesalat og sprød brødcrouton
-
Vestermølle Stjerneskud 235,-
Sprød rødspættefilet paneret i panko, serveret på køkkenets smørristede brød. Koldrøget laks fra Nordsøen, håndpillede rejer. Hjemmelavet mayonnaise, syltede skorzonerrod, Klassisk Rose´ dressing, stenbiderrogn og fine urter.
-
Fish and chips 195,-
Fish and chips med tartar sauce, citron og frisk dild
-
Krogmodnet ribeye 295,-
Steak af 250g velmarmoreret ribeye. Sprøde fritter, luftig sauce bearnaise og marinerede salat. Serveres mediumstegt, hvis andet ikke oplyses
-
Den Grønne 185,-
Den Grønne Variation af svampe i vegansk sauce, knust kartoffel med trøffel og stegt vintergrønt
Tilkøb: Hvidvins dampet Kulmule -55,- -
Sæsonmenu (fredag & lørdag)
Sæsonmenuen skifter d. 05/01 til en ny menu.
-
3 retter 475,-
Forret
Jordskokker i variation
Hovedret
Sprød gris - Fondant - Radicchio - Sylt
Dessert
Appelsin - Mørk Chokolade
- 3 glas vinmenu +275,- -
5 retter 575,-
Forret
Jordskokker i variation
Mellemret
Tun - Mango - Grønt
Hovedret
Sprød gris - Fondant - Radicchio - Sylt
Ost
Krondild - Agurk - Mynte
Dessert
Appelsin - Mørk Chokolade
- 5 glas vinmenu +375,- -
Ostebræt 120,-
3 forskellige velvalgte oste. Serveres med smørristede brød og kompot.
-
Hjemmelavet Trifli 85,-
Kompot på henkogte bær eller frugter. Lagt i lag med crème Chantilly, sprøde makroner og vanilje is.
-
Klassisk Gateau Marcel 85,-
Cremet chokoladekage i to lag. Hertil sæsonens råsyltede bær og skovbærsorbet.
-
Sprød tærte med variation af citrus. 85,-
Sprød tærtebund glaseret med mørk chokolade. Cremet fyld af lemoncurd. Hertil sprøde kys og citrus sorbet
-
Juleknas 75,-
Tre forskellige slags hjemmelavet sødt med smag af jul.
-
Børnemenu 110,-
Fiskefilet. Sprød rødspættefilet i panko. Serveres med fritter, grøntstave, ketchup og remoulade.
Bolognese. Spaghetti med hjemmelavet kødsovs
”Nuggets” a la Vestermølle. Saftig kyllingebryst i sprød majspanade. Serveres med fritter, grøntstave, ketchup og remoulade.
Kan du ikke nøjes med en aften på Restaurant Vestermølle? Så kan du at besøge os til frokost. Se vores menukort her. Gå en tur i området ved Vestermølle, som er beliggende på breden af Skanderborg Sø. I området er der et stort foreningsliv og på Vestermølle Laugs hjemmeside kan du se hvilke aktiviteter der er. Besøg siden her.







