Aften Koncept

Torsdag – Fredag – Lørdag

I køkkenet på vestermølle elsker vi mad. Faktisk har vi så svært ved at begrænse os, at vi tilbyder aften koncept med hele 9 serveringer lavet af råvarer i den bedste kvalitet.  

Menu . 5 Marts – 1 Maj 2020

Blinis – Rygeost- Stenbidderrogn

Skaldyrsbisque – Rischips -Fingerlime

Carpaccio – Trøffelmayo – Bøgehatte

Variation af Løg

Tapper – Pak choy – Sauce 

Kartoffel – Kartoffel – Kartoffel

Gammelknas – Blommer i Madeira – Sprødt

Basilikum – Hindbær – Chokolade

Citrontærte

 

Torsdag 18.00 til 21.00 pris pr person 350,- inkl. 2 glas vin

Fredag og lørdag 18.00 – 22.00 495,- inkl. vinbuffet med vin ad libitum

Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Med deres stringente og alligevel farvestrålende udseende, mødes I af retter, der både appellerer til både øjet og ganen.

Det anbefales, at I bestiller bord i god tid, da vi oplever stor efterspørgsel på vores aftenkoncept

Hver onsdag

Stegt flæsk ad libitum   – 169,-

Denne klassiker fra det danske landkøkken bliver man aldrig træt af. Måske er det derfor, folk flokkes til Restaurant Vestermølle hver onsdag aften. Eller også er det fordi, vores chefkok har perfektioneret retten. Under alle omstændigheder må du ikke snyde dig selv for en tallerkenfuld af disse sprøde flæskestykker.

Med en klassisk persillesovs og velkogte kartofler ved siden af (og måske en mørk øl i glasset), er der lagt op til et vaskeægte festmåltid. Kom alene, eller medbring en, du synes fortjener en ordentlig omgang flæsk.

[ADVARSEL: Det er meget sandsynligt, at du kommer tilbage onsdagen efter. Og onsdagen efter…]