Aften Koncept

Fredag og lørdag aften har I mulighed for at opleve vores populære aftenkoncept. Her får I fem af chefkokkens anretninger serveret – akkompagneret af fem nøje udvalgte vine, der komplementerer maden på fornemste vis.

Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Med deres stringente og alligevel farvestrålende udseende, mødes I af retter, der både appellerer til både øjet og ganen.

Det anbefales, at I bestiller bord i god tid, da vi oplever stor efterspørgsel på vores aftenkoncept.

169,-
Ad Libitum

Denne klassiker fra det danske landkøkken bliver man aldrig træt af. Måske er det derfor, folk flokkes til Restaurant Vestermølle hver onsdag aften. Eller også er det fordi, vores chefkok har perfektioneret retten. Under alle omstændigheder må du ikke snyde dig selv for en tallerkenfuld af disse sprøde flæskestykker.

Med en klassisk persillesovs og velkogte kartofler ved siden af (og måske en mørk øl i glasset), er der lagt op til et vaskeægte festmåltid. Kom alene, eller medbring en, du synes fortjener en ordentlig omgang flæsk.

[ADVARSEL: Det er meget sandsynligt, at du kommer tilbage onsdagen efter. Og onsdagen efter…]