Fødselsdag på Vestermølle

Skal der være fest, så lad der være fest på Vestermølle.

Vi danner rammen om alt fra bryllupper til fødselsdage. Vores restaurant ligger i naturskønne omgivelser ved Sønderbækkens udløb, og som nabo til Skanderborg Sø. Så bliver det ikke bedre! Skal I holde en reception, fødselsdag, jubilæum eller et bryllup, så skræddersyer vi festen til jer, så både jeres gæster og jer, får den perfekte dag eller aften. 

Tiltrods for de naturskønne og rolige omgivelser, så har vi ikke langt til Skanderborg by og som gør det nemt fra gæster at komme til og fra Vestermølle. Dette kan være relevant, hvis I har overnattende gæster.

Flere og flere har fået øjnene op for vores fordelagtige blanding af skønne omgivelser, præsentable lokaler, fantastiske køkken og fair priser. Sammen med vores kokke sammensætter vi en menu, som tager fokus i sæsonens råvarer og jeres personlige præferencer. 

Med vores forskellige lokale har I mulighed for at bruge flere af vores lokaler. Til mange bryllupper oplever vi at der holdes reception i Riddersalen, hvorefter middag og fest rykker ind i Laden, som er beliggende lige ved siden af.

Ring til os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sammensætte din næste fest på Vestermølle..

Vi glæder os til at høre fra jer! 

Previous
Next