A LA CARTE
Hver onsdag torsdag fredag lørdag og søndag, kan du komme til frokost eller middag på Restaurant Vestermølle. Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Med deres stringente og alligevel farvestrålende udseende, mødes I af retter, der både appellerer til både øjet og ganen.
Menu
Frokost
-
Smørrebrød på hjemmebagt rugbrød 90,-
1 stykke 90,- 2 stykker 170,- 3 stykker 220,-
Dele planke med 6 valgfrie stykker 400,-
Vælg imellem:
Klassisk Roastbeef
Roastbeef og hjemmerørt remoulade. Hjemmesyltet agurkesalat. Hjemmelavede ristede løg, høvlet peberrod og grønne urter. På friskbagt gourmetrugbrød med ølurt.
Kartoffelmad
Frisk rugbrød med dampede lokale kartofler, hertil basilikumsmayo garneret med hjemmelavet ristede løg og syltede rødløg pyntet med frisk basilikum. På friskbagt gourmetrugbrød med ølurt.
Cremet høns & Svampe
Plukket hønsekød og stegte bøgehatte, vendt i syrnet fløde med trøffel og citron. Toppet med syltede rødløg, sprødt skind og urter. På friskbagt gourmetrugbrød med ølurt.
Æggemad
Saftig rejesalat hertil pocheret æg toppet med tomat chips. På friskbagt gourmetrugbrød med ølurt.
Rejemad
Håndpillede rejer på køkkenets smørristet lyst brød dertil hjemmelavet mayonnaise, friske tomater og karse
Ostemad
Tykke skiver Gl. Knas på køkkenets smørristet lyst brød med hertil skovbær- og rabarberkompot pyntet med radise crudité.
-
Foretter
-
Bruschetta 145,-
Køkkenets smørristet brød med lufttørret skinke og frisk tomatsalsa og basilikum
-
Oksecarpaccio 185,-
Tyndskåret oksemørbrad dækket med rucola, ristet pinje kerner, syltede svampe og parmesan flager, hertil balsamicoreduktion. Serveres med lunt brød og Karl Johan smør.
-
Rødbedetartar 175,-
Frisk rødbedetatar med masser af urter garneret med citroncreme og rodfrugtchips, hertil serveres fritter og estragonmayo
-
Hovedretter
-
Cæsarsalat 175,-
Cæsarsalat med saftig kylling på hjertesalat og sprød brødcrouton
-
Vestermølle Stjerneskud 235,-
Sprød rødspættefilet paneret i panko, serveret på køkkenets smørristet brød. Koldrøget laks fra Nordsøen, håndpillede rejer. Hjemmelavet mayonnaise, syltede skorzonerrod, Klassisk Rose´ dressing, stenbiderrogn og fine urter.
-
Fish and chips 195,-
Fish and chips med tartar sauce, citron og frisk dild
-
Krogmodnet ribeye 295,-
Steak af 250g velmarmoreret ribeye. Sprøde fritter, luftig sauce bearnaise og marinerede salat. Serveres mediumstegt, hvis andet ikke oplyses
-
Den Grønne 185,-
Variation af svampe i vegansk sauce, knust kartoffel med trøffel og stegt årstidsgrønt.
Tilkøb: Hvidvins dampet Kuller -55,- -
Frokostmenu (mod forudbestlling) 495,-
Frokostmenuen skifter til en ny menu lørdag d. 5 april.
Forret
Kylling – Italiensk Skinke – Basilikum
Hovedret
Confiteret Gris – Æble - Pommes pure
Dessert
Havtorn – Saltkaramel – Hvid Chokolade
- 3 glas vinmenu +275,- -
Ostebræt 120,-
3 forskellige velvalgte oste. Serveres med køkkenets smørristet brød og kompot.
-
Posset på havtorn 120,-
Posset lavet på havtorn garneret med hvid chokolade ganache og saltkaramelsauce hertil sprøde kakao tuille, pyntet med bronzefennikel
-
Klassisk Gateau Marcel 85,-
Cremet chokoladekage i to lag. Hertil sæsonens råsyltede bær og skovbærsorbet.
-
Sprød tærte med variation af citrus. 85,-
Sprød tærtebund glaseret med mørk chokolade. Cremet fyld af lemoncurd. Hertil sprøde kys og citrus sorbet
-
Hjemmelavet chokolade 75,-
Hjemmelavet chokolade og sødt
-
Børnemenu 110,-
Fiskefilet. Sprød rødspættefilet i panko. Serveres med grøntstave og ketchup og remoulade
Bolognese. Spaghetti med hjemmelavet kødsovs
”Nuggets” a la Vestermølle. Saftig kyllingebryst i sprød majspanade. Serveres med grøntstave, ketchup og remoulade.