A LA CARTE
Hver onsdag torsdag fredag lørdag og søndag, kan du komme til frokost eller middag på Restaurant Vestermølle. Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Med deres stringente og alligevel farvestrålende udseende, mødes I af retter, der både appellerer til både øjet og ganen.
Menu
Frokost
-
Frokost Menu 450,-
Fugl og finesse.
Souffle af Fjerkræ – Syltede Selleri – mild peberrod & fine urter.
Kalv og kærlighed
Rosastegt kalveculotte serveret med forårsfrikassê grillet hjertesalat gratineret med vesterhavsost & pommes fondant
Luft og Lakrids
Sprød marengs – Luftig og friske hindbær – Cremede lakridsis -
Vestermølle Stjerneskud 225,-
Sprød rødspættefilet paneret i japansk brødkrumme, serveret på køkkenets smørristede brød. Koldrøget laks fra Nordsøen, håndpillede rejer. Hjemmelavet mayonnaise, syltede og friske asparges. Klassisk Rose´ dressing, stenbiderrogn og fine urter.
-
Moules frites 185,-
Dampede blåmuslinger i hvidvin og flødesauce. Klassiske Julienne urter.
Serveres med sprøde fritter, aioli og brød. -
Klassisk cæsar salat 175,-
Saftig unghane, små tomater, croutons, klassisk cæsardressing, revet parmesan.
Serveret på en bund af sprød romaine salat -
Vegansk symfoni. 175,-
Saltbagt selleri, syltet blomkål og friske asparges. Serveres med knust kartoffel på urter og trøffel,
samt cremet sauce på stegte bøgehatte og balugalinser. -
Smørrebrød på hjemmebagt rugbrød 85,-
Alle vores smørrebrød er anrettet på friskbagt rugbrød med ølurt.
1 stykke 85,- 2 stykker 160,- 3 stykker 210,-
Dele planke med 6 valgfrie stykker 390,-
Vælg imellem: -
Kartoffel og løgstykker
Små nye kartofler, kogt i fond af høns og løvstikke. Let røget mayonnaise.. Syltede perleløg og sprøde løgringe . Toppet med baconknas og brøndkarse.
” Bouf bearnaise”
Marmorede oksefilet i saftige skiver. Kold bearnaise mayonnaise. Sprøde løg og sennepsmarineret feldsalat
Cremet høns & kantareller
Plukket hønsekød og stegte bøgehatte, vendt i syrnet fløde med trøffel og citron. Toppet med syltede rødløg, sprødt skind og urter.
”Æg og rejer ” Pocheret æg serveret på en bund af cremet rejesalat og friske asparges. Toppet med puffet ” rejechips ” og fine urter.
Panerede rødspættefilet
Sprødstegt rødspættefilet, paneret i japansk brødkrumme. Håndpillede rejer, friske asparges og sauce tartar
-
Krogmodnet ribeye. 275,-
Steak af 250g velmarmoreret ribeye. Sprøde fritter, luftig sauce bearnaise og marinerede salat. Serveres mediumstegt, hvis andet ikke oplyses
-
Ostebræt. 120,-
3 forskellige velvalgte oste. Serveres med smørristede brød og kompot.
-
Hjemmelavet Trifli 75,-
Kompot på henkogte bær eller frugter. Serveres i lag med crème Chantilly, karamelliseret havre og rabarbersorbet.
-
Eton mess. 85,-
Sprød marengs med fyld af luftig fløde og variation af hindbær. Serveres med cremet lakrids is.
-
Kagebræt 85,-
Klassisk Gateau Marcel - Blød gulerodskage med sødfriskost - Sprød cookies
-
Petit four. 65,-
Tre forskellige slags hjemmelavet sødt
-
Børnemenu 110,-
Fiskefilet. Sprød rødspættefilet i japansk brødkrumme. Serveres med grøntstave og fritter med valgfri dyppelse.
Bolognese. Spaghetti med hjemmelavet kødsovs og grøntstave.
”Nuggets” a la Vestermølle. Saftig kyllingebryst i sprød majspanade. Serveres med grøntstave og fritter med valgfri dyppelse.
Vælg mellem – Ketchup, remoulade og hjemmelavet mayonnaise.