A LA CARTE
Hver onsdag torsdag fredag lørdag og søndag, kan du komme til frokost eller middag på Restaurant Vestermølle. Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Med deres stringente og alligevel farvestrålende udseende, mødes I af retter, der både appellerer til både øjet og ganen.
Menu
Frokost
-
Moules frites 195,-
Dampede blåmuslinger i hvidvin og flødesauce. Klassiske Julienne urter.
Serveres med sprøde fritter, aioli og brød. -
Klassisk cæsar salat 185,-
Saftig unghane, små tomater, croutons, klassisk cæsardressing, revet parmesan.
Serveret på en bund af sprød romaine salat -
Vegansk symfoni 185,-
Saltbagt selleri, syltet blomkål og friske asparges. Serveres med knust kartoffel på urter og trøffel,
samt cremet sauce på stegte bøgehatte og balugalinser. -
Smørrebrød på hjemmebagt rugbrød 90,-
Alle vores smørrebrød er anrettet på friskbagt rugbrød med ølurt.
1 stykke 90,- 2 stykker 170,- 3 stykker 220,-
Dele planke med 6 valgfrie stykker 400,-
Vælg imellem:
Bouf bearnaise
Marmorede oksefilet i saftige skiver. Kold bearnaise mayonnaise. Sprøde løg og sennepsmarineret feldsalat
Cremet høns & bøgehatte
Plukket hønsekød og stegte bøgehatte, vendt i syrnet fløde med trøffel og citron. Toppet med syltede rødløg, sprødt skind og urter.
Æg og rejer
Pocheret æg serveret på en bund af cremet rejesalat og friske asparges. Toppet med puffet ” rejechips ” og fine urter.
Panerede rødspættefilet
Sprødstegt rødspættefilet, paneret i japansk brødkrumme. Håndpillede rejer, friske asparges og sauce tartar
-
Vestermølle Stjerneskud 225,-
Sprød rødspættefilet paneret i japansk brødkrumme, serveret på køkkenets smørristede brød. Koldrøget laks fra Nordsøen, håndpillede rejer. Hjemmelavet mayonnaise, syltede og friske asparges. Klassisk Rose´ dressing, stenbiderrogn og fine urter.
-
Krogmodnet ribeye 295,-
Steak af 250g velmarmoreret ribeye. Sprøde fritter, luftig sauce bearnaise og marinerede salat. Serveres mediumstegt, hvis andet ikke oplyses
-
Frokost Menu (mod forudbestlling) 475,-
Forret
Let pocheret hvide asparges – Vagtel æg - Sauce mousseline
Hovedret
Spængt perlehøne bryst - Grillet forårsløg og grønne asparges – Nye kartofler i syrnet fløde med bælgærter og skalotte løg
Dessert
Søde jordbær – Brændt hvid chokolade – Luftig sorbet - Syrlig vanlije -
Ostebræt 120,-
3 forskellige velvalgte oste. Serveres med smørristede brød og kompot.
-
Hjemmelavet Trifli 85,-
Kompot på henkogte bær eller frugter. Serveres i lag med crème Chantilly, karamelliseret havre og rabarbersorbet.
-
Eton mess 90,-
Sprød marengs med fyld af luftig fløde og variation af hindbær. Serveres med cremet lakrids is.
-
Jordbærkage 85,-
Hjemmebagt Blondie med mørk chokolade og vaniljecreme. Toppet med friske jordbær.
-
Petit four 75,-
Tre forskellige slags hjemmelavet sødt
-
Børnemenu 110,-
Fiskefilet. Sprød rødspættefilet i japansk brødkrumme. Serveres med grøntstave og fritter med valgfri dyppelse.
Bolognese. Spaghetti med hjemmelavet kødsovs og grøntstave.
”Nuggets” a la Vestermølle. Saftig kyllingebryst i sprød majspanade. Serveres med grøntstave og fritter med valgfri dyppelse.
Vælg mellem – Ketchup, remoulade og hjemmelavet mayonnaise.