A LA CARTE
Hver onsdag torsdag fredag lørdag og søndag, kan du komme til frokost eller middag på Restaurant Vestermølle. Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Med deres stringente og alligevel farvestrålende udseende, mødes I af retter, der både appellerer til både øjet og ganen.
Menu
Frokost
-
Frokost Menu 400,-
Julerimmet torsk med julesalat, rødbedegel og peberrodssne
Glad Gris i Sous vide med saltbagt selleri, tyttebær og reduktion på unghane
Risalamande Cheesecake med Amarena kirsebær -
Vestermølle Stjerneskud 175,-
Smørstegt hjemmelavet brød, rødspætter i sprød panko, håndpillede rejer, Laks hjemmelavet mayonnaise, citron og små friske spæde salater og urter.
”Vi laver vores stjerneskud med 2 stegte fileter hvis du ønsker dampet fisk spørg serveringen” -
2 stk smørrebrød på hjemmebagt rugbrød 145,-
Roastsbeef med stegte løg og hjemmelavet remoulade og syltet agurker
Hjemmelavet hønsesalat med et strejf af trøffel og sprødt skind -
Stor Tartelet 145,-
Med cremet høns i asparges pyntet med semidried tomater og friske urter
-
Ribeye & Bearnaise 245,-
Stegt Ribeye med pommes frites, frisk Bearnaise sauce samt lækker en sæsonsalat a part.
-
"Ostemad" 85,-
Gratineret gedeost på grillet brød med brombærkompot
-
Hjemmelavet Trifli 65,-
Sæsonen trifli med vaniljecreme og sprødt
-
Kaffe og kage 85,-
Frisk brygget kaffe med hjemmebagt kage
-
Kage & chokolade 72,-
Frisk brygget kaffe med hjemmelavet chokolade