A LA CARTE
Hver onsdag torsdag fredag lørdag og søndag, kan du komme til frokost eller middag på Restaurant Vestermølle. Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Med deres stringente og alligevel farvestrålende udseende, mødes I af retter, der både appellerer til både øjet og ganen.
Menu
Frokost
-
Smørrebrød på hjemmebagt rugbrød 90,-
Alle vores smørrebrød er anrettet på friskbagt rugbrød med ølurt.
1 stykke 90,- 2 stykker 170,- 3 stykker 220,-
Dele planke med 6 valgfrie stykker 400,-
Vælg imellem:
Klassisk Roastbeef
Roastbeef og hjemmerørt remoulade. Hjemmesyltet agurkesalat. Hjemmelavede ristede løg, høvlet peberrod og grønne urter
Klassisk flæskesteg
Saftig flæskesteg med syltet agurk, hjemmelavet syltet rødkål appelsin og sprød sværd
Cremet høns & Svampe
Plukket hønsekød og stegte bøgehatte, vendt i syrnet fløde med trøffel og citron. Toppet med syltede rødløg, sprødt skind og urter.
Gravad laks
Hjemmegravad laks med sennepsdressing, syltet rødløg og lynsyltet sprød æble toppet med frisk dild
Paneret rødspættefilet
Sprødstegt rødspættefilet, paneret i panko. Håndpillede rejer, syltede skorzonerrod og Tartar Sauce
Rejemad
Håndpillede rejer på ristet brød dertil hjemmelavet mayonnaise, friske tomater og karse
-
Foretter
-
Bruschetta 145,-
Hjemmelavet ristet brød med lufttørret skinke og frisk tomatsalsa og basilikum
-
Jordskokke i variation 145,-
Jordskokke suppe, jordskokkechips, bagte jordskokker, maltbrød og løgsmør
-
Hovedretter
-
Cæsarsalat 175,-
Cæsarsalat med saftig kylling på hjertesalat og sprød brødcrouton
-
Vestermølle Stjerneskud 235,-
Sprød rødspættefilet paneret i panko, serveret på køkkenets smørristede brød. Koldrøget laks fra Nordsøen, håndpillede rejer. Hjemmelavet mayonnaise, syltede skorzonerrod, Klassisk Rose´ dressing, stenbiderrogn og fine urter.
-
Fish and chips 195,-
Fish and chips med tartar sauce, citron og frisk dild
-
Krogmodnet ribeye 295,-
Steak af 250g velmarmoreret ribeye. Sprøde fritter, luftig sauce bearnaise og marinerede salat. Serveres mediumstegt, hvis andet ikke oplyses
-
Den Grønne 185,-
Variation af svampe i vegansk sauce, knust kartoffel med trøffel og stegt vintergrønt
Tilkøb: Hvidvins dampet Kulmule -55,- -
Frokost Menu (mod forudbestlling) 475,-
Menuen skifter fra 15/11 til en juleinspieret sæsonmenu.
Forret
Jordskokker i variation
Hovedret
Sprød gris - Fondant - Radicchio - Sylt
Dessert
Appelsin - Mørk Chokolade
- 3 glas vinmenu +275,-
- Kaffe med hjemmelavet sødt +85,- -
Ostebræt 120,-
3 forskellige velvalgte oste. Serveres med smørristede brød og kompot.
-
Hjemmelavet Trifli 85,-
Kompot på henkogte bær eller frugter. Lagt i lag med crème Chantilly, sprøde makroner og vanilje is.
-
Klassisk Gateau Marcel 85,-
Cremet chokoladekage i to lag. Hertil sæsonens råsyltede bær og skovbærsorbet.
-
Sprød tærte med variation af citrus. 85,-
Sprød tærtebund glaseret med mørk chokolade. Cremet fyld af lemoncurd. Hertil sprøde kys og citrus sorbet
-
Juleknas 75,-
Tre forskellige slags hjemmelavet sødt med smag af jul.
-
Børnemenu 110,-
Fiskefilet. Sprød rødspættefilet i panko. Serveres med grøntstave og ketchup og remoulade
Bolognese. Spaghetti med hjemmelavet kødsovs
”Nuggets” a la Vestermølle. Saftig kyllingebryst i sprød majspanade. Serveres med grøntstave, ketchup og remoulade.