A LA CARTE
Hver onsdag torsdag fredag lørdag og søndag, kan du komme til frokost eller middag på Restaurant Vestermølle. Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Med deres stringente og alligevel farvestrålende udseende, mødes I af retter, der både appellerer til både øjet og ganen.
Menu
Frokost
-
Fish & Chips 185,-
Sprød kulmule i Orlydej lavet på egen Vestermølle øl.
Hertil sprøde fritter samt friskrørt sauce tartar. -
Klassisk cæsar salat 185,-
Saftig unghane, små tomater, croutons, klassisk cæsardressing, parmesan flager.
Serveret på en bund af sprød romaine salat -
Vegansk symfoni 185,-
Saltbagt selleri, syltede blomkål og stegte rødder. Serveres med knust kartoffel på urter og trøffel,
samt cremet sauce på stegte bøgehatte og balugalinser
Tilkøb af: Hvidvins dampet Kulmule. 55,- -
Smørrebrød på hjemmebagt rugbrød 90,-
Alle vores smørrebrød er anrettet på friskbagt rugbrød med ølurt.
1 stykke 90,- 2 stykker 170,- 3 stykker 220,-
Dele planke med 6 valgfrie stykker 400,-
Vælg imellem:
Klassisk Roastbeef
Roastbeef og hjemmerørt remoulade. Hjemmesyltede agurkesalat. Ristede løg, høvlet peberrod og grønne urter
Cremet høns & Svampe
Plukket hønsekød og stegte bøgehatte, vendt i syrnet fløde med trøffel og citron. Toppet med syltede rødløg, sprødt skind og urter.
Æg og rejer
Pocheret æg serveret på en bund af cremede rejesalat. Toppet med puffet rejechips, stenbiderrogn og fine urter.
Panerede rødspættefilet
Sprødstegt rødspættefilet, paneret i japansk brødkrumme. Håndpillede rejer, friske asparges og sauce tartar
-
Vestermølle Stjerneskud 225,-
Sprød rødspættefilet paneret i japansk brødkrumme, serveret på køkkenets smørristede brød. Koldrøget laks fra Nordsøen, håndpillede rejer. Hjemmelavet mayonnaise, syltede skorzonerrod . Klassisk Rose´ dressing, stenbiderrogn og fine urter.
-
Krogmodnet ribeye 295,-
Steak af 250g velmarmoreret ribeye. Sprøde fritter, luftig sauce bearnaise og marinerede salat. Serveres mediumstegt, hvis andet ikke oplyses
-
Frokost Menu (mod forudbestlling) 475,-
Forret
Koldrøget laks på boghvede blinis hertil rygeost creme og saltet bergamotte appelsin. Pyntet med sprøde flager på dild og feldsalat.
Hovedret
Citrontimian marineret kalveculotte serveret med bagte rosenkål med parmesan & hvidløg hertil variation af gulerod, små smørstegte kartofler vendt i krydderurter samt sauce chasseur.
Dessert
Sprød marengs pavlova med mangosorbet toppet med kokos flager samt ananas skum. -
Ostebræt 120,-
3 forskellige velvalgte oste. Serveres med smørristede brød og kompot.
-
Hjemmelavet Trifli 85,-
Kompot på henkogte bær eller frugter. Lagt i lag med crème Chantilly, sprøde makroner og vanilje is.
-
Klassisk Gateau Marcel 85,-
Cremet chokoladekage i to lag. Hertil sæsonens råsyltede bær og vaniljeis.
-
Sprød tærte med variation af citrus. 85,-
Sprød tærtebund glaseret med mørk chokolade. Cremet fyld af lemoncurd. Hertil sprøde kys og citrus sorbet
-
Petit four 75,-
Tre forskellige slags hjemmelavet sødt
-
Børnemenu 110,-
Fiskefilet. Sprød rødspættefilet i japansk brødkrumme. Serveres med grøntstave og fritter med valgfri dyppelse.
Bolognese. Spaghetti med hjemmelavet kødsovs
”Nuggets” a la Vestermølle. Saftig kyllingebryst i sprød majspanade. Serveres med grøntstave og fritter med valgfri dyppelse.
Vælg mellem – Ketchup, remoulade og hjemmelavet mayonnaise.