Nytårsmenu 2021

MENUEN ER UDSOLGT 

Forret:

Ballotine af Torsk og Jomfruhummer – Cremede Veloute – Æble & skorzonerrod. 

Mellemret:

Perlehøne – Jordskok & Vintersvampe – Perleløg og Skovsyre. 

Hovedret:

Kalvemørbrad i Souffle af Gris og Morkler – Kartoffel i lag med Rosmarin & Trøffel – Rødder i variation – Sauce Bordelaise med karakter fra retten.

Dessert:

Mazarin – Hvid chokolade – Syltede Pære – Is på Vanilje & Passionsfrugt.

Pris pr person 400 kr.

Vi har forberedt en lækker 4-retters menu til jer alt er tilberedt og pakket klar til jer, i skal blot varme det og anrette det, der følger selvfølgelig en detaljeret plan med, så alt er lige til at gå til 

Menuen afhentes mellem kl. 12.00 og 15.00 

MENUEN ER UDSOLGT

Previous
Next