Restauranten

På nordsiden af Skanderborg Sø ved Sønderbækkens udløb finder du Restaurant Vestermølle. Her, I de selvsamme idylliske omgivelser, blev der i middelalderen opført en vandmølle. Det ved man med sikkerhed.

Desværre brændte møllen og de tilhørende bygninger ned i 1909, og i de efterfølgende år blev en række nye bygninger opført – heriblandt Riddersalen fra 1912.

De nye bygninger indbød til fest og glade dage, og det bedre borgerskab i Skanderborg strømmede til de årlige sommerforlystelser, der blev afholdt i de grønne omgivelser. De kunne komme dertil med bådfart (og dermed med stil).

Den dag i dag står bygningerne flottere end nogensinde. Og de inviterer stadig til fest og hyggeligt samvær.

For at være tro imod stedets historie, er Restaurant Vestermølle indrettet i klassisk nordisk stil. Og maden følger trop med flot anrettede retter komponeret af årstidens råvarer.

Brunch

Vi tilbyder en lækker brunch for både små og store selvskaber. Kom og besøg os, og tag en oplevelse med hjem
Klik Her

Frokost

Vores frokost er nordisk inspireret og oftest bestemt i forhold til årstiden. så kom forbi til frokost og lad dig overraske
Klik Her

Aften

Fredag og lørdag aften har I mulighed for at opleve vores populære aftenkoncept. Her får I fem af chefkokkens anretninger serveret – akkompagneret af fem nøje udvalgte vine.
Klik Her