Aften Koncept
Menu
Aften
-
Danmarks nationalret (kun onsdag) 195,-
Tørstegt flæsk og paneret flæsk ad libitum serveret med hvide kartofler og persillesauce.
-
Roast ad libitum (kun torsdag) 225,-
Lækker oksefilet med hjemmelavet sauce bearnaise, 2 slags kartofler og sprød salat
-
Foretter
-
Bruschetta 145,-
Køkkenets smørristet brød med lufttørret skinke og frisk tomatsalsa og basilikum
-
Oksecarpaccio 185,-
Tyndskåret oksemørbrad dækket med rucola, ristet pinje kerner, syltede svampe og parmesan flager, hertil balsamicoreduktion. Serveres med lunt brød og Karl Johan smør.
-
Rødbedetartar 175,-
Frisk rødbedetatar med masser af urter garneret med citroncreme og rodfrugtchips, hertil serveres fritter og estragonmayo
-
Hovedretter
-
Cæsarsalat 175,-
Cæsarsalat med saftig kylling på hjertesalat og sprød brødcrouton
-
Vestermølle Stjerneskud 235,-
Sprød rødspættefilet paneret i panko, serveret på køkkenets smørristet brød. Koldrøget laks fra Nordsøen, håndpillede rejer. Hjemmelavet mayonnaise, syltede skorzonerrod, Klassisk Rose´ dressing, stenbiderrogn og fine urter.
-
Fish and chips 195,-
Fish and chips med tartar sauce, citron og frisk dild
-
Krogmodnet ribeye 295,-
Steak af 250g velmarmoreret ribeye. Sprøde fritter, luftig sauce bearnaise og marinerede salat. Serveres mediumstegt, hvis andet ikke oplyses
-
Den Grønne 185,-
Den Grønne Variation af svampe i vegansk sauce, knust kartoffel med trøffel og stegt årstidsgrønt
Tilkøb: Hvidvins dampet kulmule -55,- -
Sæsonmenu (fredag & lørdag)
Sæsonmenuen skifter til en ny menu fredag d. 15 november.
-
3 retter 495,-
Forret
Rimmet Laks – Frisse – Citrus
Hovedret
Oksemørbrad - Svampe – Jordskokke
Dessert
Ris - Kirsebær - Mandel
- 3 glas vinmenu +275,- -
Ostebræt 120,-
3 forskellige velvalgte oste. Serveres med køkkenets smørristet brød og kompot.
-
Kirsebær trifili 120,-
Blød ris a la mande i lag med kirsebær serveret med mandel crumble og kirsebæris
-
Klassisk Gateau Marcel 85,-
Cremet chokoladekage i to lag. Hertil sæsonens råsyltede bær og skovbærsorbet.
-
Sprød tærte med variation af citrus. 85,-
Sprød tærtebund glaseret med mørk chokolade. Cremet fyld af lemoncurd. Hertil sprøde kys og citrus sorbet
-
Hjemmelavet chokolade 75,-
Hjemmelavet chokolade og sødt
-
Børnemenu 110,-
Fiskefilet. Sprød rødspættefilet i panko. Serveres med fritter, grøntstave, ketchup og remoulade.
Bolognese. Spaghetti med hjemmelavet kødsovs
”Nuggets” a la Vestermølle. Saftig kyllingebryst i sprød majspanade. Serveres med fritter, grøntstave, ketchup og remoulade.
Kan du ikke nøjes med en aften på Restaurant Vestermølle? Så kan du at besøge os til frokost. Se vores menukort her. Gå en tur i området ved Vestermølle, som er beliggende på breden af Skanderborg Sø. I området er der et stort foreningsliv og på Vestermølle Laugs hjemmeside kan du se hvilke aktiviteter der er. Besøg siden her.