Bryllup i Skanderborg

Et bryllup for jer!

Ønsker I et bryllup i Skanderborg, så har Vestermølle har de perfekte omgivelser til at danne rammen om jeres store dag. Her, på nordsiden af Skanderborg Sø, blev der i starten af 1900-tallet holdt årlige sommerforlystelser, som byen bedre borgerskab ankom til med bådfart.

Den dag i dag står bygningerne flottere end nogensinde. Og de inviterer stadig til fest og hyggeligt samvær.

Særligt Riddersalen – en pavillon opført i 1912 – er oplagt som festlokale på jeres store dag. Herfra har I en fantastisk udsigt udover Skanderborg sø.

Hvis I ønsker at blive viet under åben himmel på Vestermølle, reserverer vi hele vores grønne have til jer. Og hvis I ønsker et kirkebryllup, har I mulighed for at blive sejlet hertil fra Skanderborg. Det er ret romantisk, hvis vi selv skal sige det.

Vores chefkok sammensætter en menu specielt til jer. Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Med deres stringente og alligevel farvestrålende udseende, mødes I af retter, der både appellerer til både øjet og ganen.

Vores sortiment af vine er nøje udvalgt, så de komplementerer maden. Vi har alt fra lette aperitif-vine til vægtige årgangsvine – fra alle verdenshjørner.

Ring til os og hør, hvordan vi kan gøres jeres helt særlige dag endnu mere speciel!

Previous
Next