Bryllup i Skanderborg

Præsentationsvideo

Et bryllup for jer!

Ønsker I et bryllup i Skanderborg, så har Vestermølle har de perfekte omgivelser til at danne rammen om jeres store dag. Her, på nordsiden af Skanderborg Sø, blev der i starten af 1900-tallet holdt årlige sommerforlystelser, som byen bedre borgerskab ankom til med bådfart.

Den dag i dag står bygningerne flottere end nogensinde. Og de inviterer stadig til fest og hyggeligt samvær.

Særligt Riddersalen – en pavillon opført i 1912 – er oplagt som festlokale på jeres store dag. Herfra har I en fantastisk udsigt udover Skanderborg sø.

Hvis I ønsker at blive viet under åben himmel på Vestermølle, reserverer vi hele vores grønne have til jer. Og hvis I ønsker et kirkebryllup, har I mulighed for at blive sejlet hertil fra Skanderborg. Det er ret romantisk, hvis vi selv skal sige det.

Vores chefkok sammensætter en menu specielt til jer. Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Med deres stringente og alligevel farvestrålende udseende, mødes I af retter, der både appellerer til både øjet og ganen.

Vores sortiment af vine er nøje udvalgt, så de komplementerer maden. Vi har alt fra lette aperitif-vine til vægtige årgangsvine – fra alle verdenshjørner.

Ring til os og hør, hvordan vi kan gøres jeres helt særlige dag endnu mere speciel!

Stemningsvideo

Billeder

Previous
Next

Kontakt

Morten Kvist

Oddervej 80
8660 Skanderborg
Danmark