Spis ude hjemme

Take away i Skanderborg

Vi hos Restaurant Vestermølle i Skanderborg tilbyder også take away. Fine dining take away under navnet ‘Spis ude hjemme’.

Vi opfordrer altid til at du bestiller et døgn eller mere forud via nedenstående formular for at sikre kapacitet og kvalitet.

Derefter vil du næste åbne formiddag pr. mail modtage en bekræftelse.

Onsdag og torsdag : 12:00 – 20:00
Fredag og lørdag : 12:00 – 20:00
Søndag: 12:00 – 15:00

Tapasmenu

Tapasmenu

Kolde retter:
Koldrøget laks på sæsonens urter, dildmayo og håndpillet rejer
Crudo – italiens lufttørret gris

Prosciutto cotto – Italiensk kogt skinke med krydderurter

Ventricina – stærk italiensk salami

Kro spegepølse

Grignotons – Små franske pølser

3 Velvalgte oste

Hjemmelavet aioli

Hjemmelavet pesto

Oliven

Vestermølles surdejsbrød

Lune retter:
Friteret torsk med tatar dressing
Ølbraiserede svinekæber med syltede tyttebær og kalvesky

(Vi anbefaler at varme disse i ovnen på 150 grader i selve bakken)

Pris pr person 250,-

Stjerneskud

Stjerneskud

Vores meget populære stjerneskud kan du nu også nyde derhjemme! Lige til at tage ud af boksen og sætte på en tallerken.

Sprød rødspættefilet paneret i japansk brødkrumme, serveret på smørristet brød. Varmrøget laks fra Nordsøen, håndpillede rejer, hjemmelavet mayonaise, syltede skorzonerrod, Klassisk Rose dressing, stenbiderrogn og fine urter.

Pris 225,- 

Roastmenu

Roastmenu

Duften og smagen af lækker roast hvis det samtidig skal være nemt og hurtigt, men også ose af kvalitet.

Langtidstilberedt kalveculotte (ca. 900 gr.) marineret i rosmarin.

Små stegte kartofler med kryderurter dertil kalve glace og en frisk salat.

Pris 650,-
(2 voksne + 2 børn)

Smørrebrød

Smørrebrød

Vores specificeret og eftertragtede smørrebrød lige til at sætte på bordet i æsken.

Vælg imellem:

Klassisk roastbeef

Roastbeef og hjemmerørt remoulade. Hjemmesyltet agurkesalat. 

Hjemmelavede ristede løg, høvlet peberrod og grønne urter.


Klassisk flæskesteg

Saftig flæskesteg med syltet agurk, hjemmelavet syltet rødkål appelsin og sprød sværd


Cremet høns & Svampe

Plukket hønsekød og stegte bøgehatte, vendt i syrnet fløde med trøffel og citron. 

Toppet med syltede rødløg, sprødt skind og urter.


Gravad laks

Hjemmegravad laks med sennepsdressing, syltet rødløg og lynsyltet sprød æble toppet med frisk dild


Paneret rødspættefilet

Sprødstegt rødspættefilet paneret i panko. Håndpillede rejer, 

syltede skorzonerrod og Tartar Sauce.


Rejemad

Håndpillet rejer på ristet brød dertil hjemmelavet mayonnaise, friske tomater og karse


Pris:
65 kr,- pr. stk.

Bestilling

Vi opfordrer altid til at du bestiller et døgn eller mere forud via nedenstående formular for at sikre kapacitet. Derefter vil du næste åbne formiddag pr. mail modtage en bekræftelse.

Er der behov for en straksbestilling til i dag må du meget gerne ringe direkte på: 86 52 20 00