Spis ude hjemme

Take away i Skanderborg

Som noget helt nyt, tilbyder vi hos Restaurant Vestermølle i Skanderborg nu også take away. Fine dining take away under navnet ‘Spis ude hjemme’.

Vi forsøgte konceptet under corona lock-down da vi oplevede en meget stor efterspørgsel fra vores kunder. Derfor vil vi nu i denne vinter og forårssæson gentage konceptet.

Onsdag og torsdag : 12:00 – 20:00
Fredag og lørdag : 12:00 – 20:00
Søndag: 12:00 – 15:00

Tapasplatte

Tapasplatte

Kolde retter:
Citrusrimmet laks på sæsonens urter, dildmayo og håndpillet rejer
Serrano – spansk lufttørret gris
Prosciutto cotto – Italiensk kogt skinke med krydderurter
Chorizo – stærk spansk salami
Salame al finocchio – Italiensk fennikelpølse
Grignotons – Små franske pølser
Gammel Knas ost
Brie
Røget cheddar
Hjemmelavet Aioli
Hjemmelavet pesto
Oliven
Vestermølles surdejsbrød

Lune retter:
Friteret torsk med tatar dressing
Øl braiseret svinekæbe med syltede tyttebær og kalvesky

(Vi anbefaler at varme disse i ovnen på 150 grader i selve bakken)

Pris pr person 250,-

Stjerneskud

Stjerneskud

Vores meget populære stjerneskud kan du nu også nyde derhjemme! Lige til at tage ud af boksen og sætte på en tallerken.

Sprød rødspættefilet paneret i japansk brødkrumme, serveret på smørristet brød. Varmrøget laks fra Nordsøen, håndpillede rejer, hjemmelavet mayonaise, syltede skorzonerrod, Klassisk Rose dressing, stenbiderrogn og fine urter.

Pris 225,- 

Roastmenu

Roastmenu

Duften og smagen af lækker roast hvis det samtidig skal være nemt og hurtigt, men også ose af kvalitet.

Langtidstilberedt kalveculotte (ca. 900 gr.) marineret i rosmarin.

Små stegte kartofler med kryderurter dertil kalve glace og en frisk salat.

Pris 650,-
(2 voksne + 2 børn)

Smørrebrød

Smørrebrød

Vores specificeret og eftertragtede smørrebrød lige til at sætte på bordet i æsken.

Klassisk roastbeef
Roastbeef og hjemmerørt remoulade.
Hjemmesyltede agurkesalat. Ristede løg, høvlet peberrod og grønne urter.

Cremet høns & svampe
Plukket hønsekød og stegte bøgehatte, vendt i syrnet fløde med trøffel og citron. Toppet med syltede rødløg, sprødt skind og urter.

Æg og rejer
Pocheret æg serveret på en bund af cremede rejesalat. Toppet med puffet rejechips, stenbiderrogn og fine urter.

Panerede rødspættefilet
Sprødstegt rødspættefilet, paneret i japansk brødkrumme. Håndpillede rejer, syltede skorzonerrod og sauce tatar.

Pris:
1 stykke 90,-
2 stykker 170,-
3 stykker 220,-
6 stykker 400,-

Bestilling

Vi opfordrer altid til at du bestiller et døgn eller mere forud via nedenstående formular for at sikre kapacitet. Derefter vil du næste åbne formiddag pr. mail modtage en bekræftelse.

Er der behov for en straksbestilling til i dag må du meget gerne ringe direkte på: 86 52 20 00