A LA CARTE
Hver onsdag torsdag fredag lørdag og søndag, kan du komme til frokost eller middag på Restaurant Vestermølle. Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor årstidens friske råvarer er omdrejningspunktet. Med deres stringente og alligevel farvestrålende udseende, mødes I af retter, der både appellerer til både øjet og ganen.
Menu
Frokost
-
Smørrebrød på hjemmebagt rugbrød 90,-
Alle vores smørrebrød er anrettet på friskbagt rugbrød med ølurt.
1 stykke 90,- 2 stykker 170,- 3 stykker 220,-
Dele planke med 6 valgfrie stykker 400,-
Vælg imellem:
Klassisk Roastbeef
Roastbeef og hjemmerørt remoulade. Hjemmesyltet agurkesalat. Hjemmelavede ristede løg, høvlet peberrod og grønne urter
Flæskesteg
Klassisk flæskesteg med sprøde svær, hjemmelavet rødkål og syltede agurker hertil sprød æble og friske urter.
Cremet høns & Svampe
Plukket hønsekød og stegte bøgehatte, vendt i syrnet fløde med trøffel og citron. Toppet med syltede rødløg, sprødt skind og urter.
Æggemad
Frisk rugbrød med saftig rejesalat hertil pocheret æg toppet med tomat chips
Rejemad
Håndpillede rejer på køkkenets smørristet lyst brød dertil hjemmelavet mayonnaise, friske tomater og karse
Ostemad
Køkkenets smørristet lyst brød med tykke skiver Gl. Knas hertil skovbær- og rabarberkompot pyntet med radise crudité.
-
Foretter
-
Bruschetta 145,-
Køkkenets smørristet brød med lufttørret skinke og frisk tomatsalsa og basilikum
-
Oksecarpaccio 185,-
Tyndskåret oksemørbrad dækket med rucola, ristet pinje kerner, syltede svampe og parmesan flager, hertil balsamicoreduktion. Serveres med lunt brød og Karl Johan smør.
-
Rødbedetartar 175,-
Frisk rødbedetatar med masser af urter garneret med citroncreme og rodfrugtchips, hertil serveres fritter og estragonmayo
-
Hovedretter
-
Cæsarsalat 175,-
Cæsarsalat med saftig kylling på hjertesalat og sprød brødcrouton
-
Vestermølle Stjerneskud 235,-
Sprød rødspættefilet paneret i panko, serveret på køkkenets smørristet brød. Koldrøget laks fra Nordsøen, håndpillede rejer. Hjemmelavet mayonnaise, syltede skorzonerrod, Klassisk Rose´ dressing, stenbiderrogn og fine urter.
-
Fish and chips 195,-
Fish and chips med tartar sauce, citron og frisk dild
-
Krogmodnet ribeye 295,-
Steak af 250g velmarmoreret ribeye. Sprøde fritter, luftig sauce bearnaise og marinerede salat. Serveres mediumstegt, hvis andet ikke oplyses
-
Den Grønne 185,-
Variation af svampe i vegansk sauce, knust kartoffel med trøffel og stegt årstidsgrønt.
Tilkøb: Hvidvins dampet Kuller -55,- -
Frokost Menu (mod forudbestlling) 495,-
Frokost menuen skifter til en ny menu fredag d. 15. november.
Forret
Rimmet Laks – Frisse – Citrus
Hovedret
Oksemørbrad - Svampe – Jordskokke
Dessert
Ris - Kirsebær - Mandel
- 3 glas vinmenu +275,- -
Ostebræt 120,-
3 forskellige velvalgte oste. Serveres med køkkenets smørristet brød og kompot.
-
Kirsebær trifili 120,-
Blød ris a la mande i lag med kirsebær serveret med mandel crumble og kirsebæris
-
Klassisk Gateau Marcel 85,-
Cremet chokoladekage i to lag. Hertil sæsonens råsyltede bær og skovbærsorbet.
-
Sprød tærte med variation af citrus. 85,-
Sprød tærtebund glaseret med mørk chokolade. Cremet fyld af lemoncurd. Hertil sprøde kys og citrus sorbet
-
Hjemmelavet chokolade 75,-
Hjemmelavet chokolade og sødt
-
Børnemenu 110,-
Fiskefilet. Sprød rødspættefilet i panko. Serveres med grøntstave og ketchup og remoulade
Bolognese. Spaghetti med hjemmelavet kødsovs
”Nuggets” a la Vestermølle. Saftig kyllingebryst i sprød majspanade. Serveres med grøntstave, ketchup og remoulade.